Arhiva Independentul Virtual
 
Numarul 7
Numarul 8
Numarul 9
Numarul  10
Numarul 11
Numarul 12
Numarul 13
Numarul 14
Numarul 15
Despre Independentul Virtual

Revista elecrtonica Independentul Virtual a fost infiintata in 14 octombrie 2006, de catre Roxana(Amaliela), care avea ideea realizarii unei reviste total diferite de celelalte, si complet independente, cu informatii pe care celelalte ziare/reviste nu le dezvaluie.

La foarte scurt timp dupa infiintare, Amalielei i s-a alaturat Emanuel(Skywalker), si astfel a luat nastere echipa Indepenentul Virtual, care este si azi

Independentul Virtual este o revista electronica tanara, in plina formare, si care isi propune sa aduca informatii din cele mai variate domenii, insa punand accent pe stirile pozitive, stiri care mass media nu le difuzeaza, si pe dezvaluirea unor informatii ascunse lumii.

Noi dorim ca sa fim tot timpul pe placul cititorilor, chiar mai mult, sa le oferim si lor posibilitatea de a publica articole in revista. Astfel avem un forum, unde asteptam cititorii sa se inscrie, sa isi spuna sugestiile, opiniile, si totodata sa ni se alature. Echipa Independentul Virtual e deschisa mereu pentru a primi noi membri.

Proiectele noastre de viitor sunt:
     - mutarea siteului si a forumului pe un host platit, care vor aduce un plus de competitivitate si incredere a cititorilor in noi
     - crearea mai multor articole documentare despre subiecte pe care mass media nu le dezvaluie
     -  mai multe documentare  care sa ofere solutii la problemele contemporane.
     -  de asemenea oricine care e interesat,  poate sa ni se alature.