Inapoi
Vrei sa fi noul om in noua societate?

Daca lumea in care traiesti ti se pare marginita si monotona, plina de greutati, gandeste-te ca inca mai ai bunul poate cel mai de pret - libertatea. Dupa cum se preconizeaza, in noua lume, omul nu va mai sti ce e libertatea.
Sa urmarim pas cu pas care sunt transformarile posibile spre noua lume si ce se urmareste.

Se incearca pe toate planurile creearea noului om - realist, cinic, practic consumerist, nespiritualizat, fara indentitate (omul pe care si comunistii au incercat sa-l produca dar au esuat lamentabil).
Un astfel de om nu sesizeaza rutina si manipularea atat vreme cat este platit bine.
Un astfel de om calca pe cadavre in furia competitie, in escaladarea continua a piramidei. Un astfel de om practic nu are aspiratii, singurele aspiratii sunt de ordin matereial(cumpararea unui telefon, TV, calculator, masina noua, inlocuirea vechilor bunuri cu altel noi, desi cele vechi inca functioneaza bine ), insa fara idealuri legate de societate sau dezvoltarea spirituala.

Cum e realizeaza transformarea omului?

Lumea este impartita in doua clase: elita, si marea masa a polulatiei. Vom vedea mai tarziu cine face aprte din aceea elita, care conduce lumea din ascuns. Acestia sunt ca niste pastori care stiu cum sa isi conduca turma de oi, astfel incat sa isi satisfaca interesele. Pentru acestea au nevoie de niste „pârghii" puternice si, la originea actiunilor, acestea au fost doar doua: banii si natura inferioara a omului, care ceda in fata tentatiilor ce ii erau oferite. Aceasta combinatie le-a asigurat mereu succesul, pentru ca ce nu se potrivea intr-o parte, era bi­nevenit în cealalta si astfel s-a ajuns ca aceasta „reteta" care folosea intriga, minciuna, tentatiile si prefacatoria sa permita extinderea rapida a influentei “elitiste” in intreaga lume.

O etapa in transformnarea omului a inceput dupa cel de-al doilea razboi mondial, cand formele traditionale ale locuintelor au fost înlocuite cu "forme functionale", care sa satisfaca nevoile biologice în modul cel mai evident posibil. Si aceste cuburi joase de ciment si sticla în care ne satisfacem nevoile biologice sunt mobilate cu obiecte asemanatoare. Walter Gropius, finantat de Arnold Schoenberg (compozitorul atonalist), Franz Werfel (scriitorul) si Albert Einstein (geniu declarat) au înfiintat comuna de artisti a scolii de arhitectura Bauhaus, care s-a mutat dupa 1933 la Cambridge, în Anglia. Discipolul sau Laszlo Moholy-Nagy a deschis o sucursala la Chicago, care a rezolvat o problema esentiala a plutocratiei: construirea staulelor pentru vitele cu fata umana. Si asa s-au nascut "blocurile muncitoresti", numite în Statele Unite "proiecte de cazare", pepiniere de crima si insalubritate, scrie parintele Feeney.
Planul francmasoneriei internationale este sa transforme civilizatia de tip european, în care individul este dotat cu liber arbitru si este responsabil pentru actele sale, într-o tiranie globala în care plebea, gloata, vitele cu fata umana, cei multi, traiesc în comun, în cirezi conduse de "tehnocrati", adica de o patura birocratica privilegiata care executa ordinele directoratului si sunt rasplatiti cu un nivel de trai putin mai ridicat decât al gloatei. In America, aceasta societate a viitorului, a Noii Ordini Mondiale, este numita "plantatia globala" (the global plantation), caci asa traiau sclavii pe plantatiile de bumbac, dormind în dormitorul comunal, mâncând de la cantina, facând ce li se spune. In Uniunea Sovietica si în tarile socialiste, asa traiau membrii de partid si de nomenclatura. Cine nu-si aduce aminte ce bine era "la comun", cu baia si bucataria comune mai multor familii?

Dupa ce avem “la comun” locuintele, urmatorul pas in imbecilizare si robotizare a populatiei este distrugerea creativitatii individului, transfoarmandu-l intr-un robotel care sa munceasca toata ziua pentru altcineva. Oamenii sunt manipulati sa aiba teluri si dorinte false in viata - himere pentru a muncii ca niste fanatici - himere de genul trage tare si retrage-te la 35 de ani, haine de firma, celulare pentru apartenta si recunoastere... visuri si fite, si peste toate acestea, ca o cireasa pe tort sunt creditele. Publicitatea incurajeaza consumul, cumpararea de noi bunuri(de ce nu iti schimbi caramida pe un mobil nou, cu clapeta, cu mp3 player, etc, sau sa iti schimbi rabla pe o masina noua si nu de orice marca). Aceste bunuri stimuleaza contractarea creditelor, iar pentru a plati rata, omul trebuie sa munceasca precum un sclav.
Practic esti liber in functie de cati bani si timp ai - acestea sunt lanturile invizibile ale societatii capitaliste. Burghezia (clasa medie cum se cheama mai nou) acum 30 de ani traiau mult mai elegant, de ce? Pentru ca nu erau atat de presati sa consume, sa fie creditati, sa fie impozitati, momiti, manipulati sa muceasca peste program. Ma refer atat in Romania cat si la Occident - nu va mai auto-exceptionalizati (romanii caz particular) - se intampla peste tot in lume.
    Tot referitor la munca, pribabil ca ai auzit de fabricile in care sunt platiti suplimentar cei care stgau peste program si la ore suplimentare sambata si duminica. Desi sporurile - ca si salariul nu sunt mari, pentru omul de rand sarac, acestea sunt capcane foarte potrivite ca sa isi sacrifice timpul liber pentru lucru. Poate ca nu ar fi asta un lucru rau, daca ar munci pentru el insusi, insa munceste din greu si pe bani putini pentru marile corporatii ale oamenilor de elita…

Cine reprezinta elita?
    Elita este reprezentata de marile organizatii oculte, in special Francmasoneria, cu diversele ei loje: grupul Bilderberg,  Ritul Scotian, Rockfeller si altele. Ritul Scotian apara in miezul sau un guvern global, si planurle lor sunt pentru distrugerea tuturor granitelor nationale, a suveranitatilor si culturilor; dizolvarea tuturor structurilor traditionale de familie, copiii trecand sub tutela statului global; si distrugerea ideii ca omul are un suflet, implementarea ideii ca okmul este doar un animal evoluat, nu are nevoie de nimic decat hrana si sa munceaca pentru elita pe bani putini, cat il tin puterile.


Oameni robotizati exista deja! Copiii de pe cutiile de lapte

Inainte de a incepe sa dezvalui niste adevaruri tulburatoare si greu de crezut, sa incep cu asasinatul lui  J.F. Kennedy. Ce se stie oficial este ca Lee Harvey Oswald a fost ucigasul lui Kennedy. Ce nu s-a dorit a se dezvalui , si acesta a fost adevarul, este ca la baza asasinatului laui Kennedy au fost interesele grupurilor oculte. Se stie faptul ca J. F. Kennedy a fost presedinte nemason, si prin reformele lui era vazut ca un om incomod. Ucigasul sau, Lee Harvey Oswald a fost doar o marioneta in mana conspiratorilor, un robot care  a tras cand a primit ordinul de tragere. Pe langa el mai erau inca 3 asasini, insa ceilalti au ratat tinta. Toti cei 4 asasini erau niste oamani cu creierele spalate in care s-au indus noi “programari”. Mai exista inca mii de astfel de cazuri.

Programe de control al mintii au fost deja testate si implementate pe oameni, la multi inca de la faza de copil.  Un medic nazist care a lucrat cu 300 de oameni de stiinta la proiectul spalarii creierului, a dezvoltat un anumit drog care putea fi folosit pe copii pentru a induce dureri si chinuri serioase, in urma careia copilul ar lesina in mod normal si ar deveni inconstient.
Medicul ii administreaza atunci drogul, impiedicandu-l sa lesine si continuand sa I provoace dureri si mai mari, depasind cu mult limita rezistentei umane, care va duce la spalarea totala a creierului copilului, un gol total, pentru ca acesta sa isi uite identitatea, trecutul personal, sa uite cum sa adune sau sa scada, sau cum sa poarte o conversatie. Copilul trebuie apoi programat total , de la inmceput, pornind de la o constiinta goala. Acesta tehnica permite creearea oricarui tip de persoane. Deseori, acesti cpii au fost folositi apoi ca si scalvi sexuali, sau in ritualuri satanice, iar daca copiii nu erau pe placul clientilor, acestia erau eliminati(impuscati, aruncati intr-un sant sapat de un buldozer, care apoi arunca pamant peste ei).

In SUA exista expresia “copiii de pe cutiile de lapte”, si cre se refera al copiii care dispar si ale caror chipuri apar mai tarziu pe cutiile de lapte. Acestia sunt dusi la baza din New Jersey, unde se lucreaza la controlul mintii. 

Concluzie

Desi pare tulburatoare metoda de spalare a creierului si transforamrea copiilor in “roboti”, aceasta a fost ca o comparatie cu spalarea creierului la masele de oameni, printre care suntem si noi. E adevarat ca in cazul nosatru avem de a face cu un proces mai lent, dar aceasta ar putea constitui un avantaj daca stim sa reactionam la timp. Si totusi ce se poate face? Cel mai important e sa nu ne pierdem identitatea noastra, creativitatea noastra. Chiar daca traim intr-o societatea de consum, nu avem nevoie de toate bunurile ce le vedem. Nu trebuie sa luam credit pentru orice, ca apoi sa muncim si altceva sa nu mai stim. Inainte de a fi creditele, pentru achizitionarea unor bunuri se strangea bani. De ce nu s-ar putea aplica si acuma? Chiar daca ia mult timp, aceasta metoda e mai ieftina, pentru ca te scuteste de plata dobanzii la banca(sau ai asa de multi bani incat vrei sa le dai si lor?), si.. iti gaanteaza un somn fara griji in timpul noptii…

                                                                                                                                                                                                                  de Skywalker