Noua Ordine Mondiala.
Suprapopulatia, un motiv pentru lichidarea populatiei?
Suprapopulatia este pe de alta parte o "gogoasa" creeata de "stapanii din umbra", o gogoasa creeata pentru ca ei sa isi justifice anumite actiuni, in fata maselor de oameni. Probabil ca multi dintre voi ati auzit, macar in treacat de "stapanii din umbra", francmasonerie, Noua Ordine Mondiala, ce-i drept, in ultimul deceniu, aceste organizatii nu mai sunt asa de secrete cum au fost odinioara. Printre gruparile care conduc lumea din umbra se numara si un grup de 300 atotputernici, condus de regina Angliei, format din crema natiunilor, de la marii lorzi englezi la printii arabi, care are drept scop obtinerea dominatiei mondiale, controlul tuturor resurselor planetei, inclusiv al populatiei globului.
Articolul complet
 
Suprapopulatia
Manipularea
Noul om
Manipularea
Dintre toate instrumentele mass mediari, cel mai eficient este televizorul.
Aparitia pe piata romaneasca in 94-95 a primului post privat de televiziune  a bucurat initial pe toata lumea. Dupa ani de zile de televiziune publica , aveam in sfarsit o piata media concurentiala.
Din nefericire si in mod intentionat majoritatea cu mici exceptii a programelor "pro" au fost de natura de a schimba psihologia a milioane de tineri si nu intr-un sens pozitiv .
Articolul complet
Supravegherea. Suntem urmariti
Cu toate ca este un mijloc foarte comod de a comunica, telefonul se poate transforma uluitor de repede Óntr-o modalitate de supraveghere foarte eficienta care sa permita celor ce intercepteaza convorbirile sa detina controlul prin informatii.
Probabil ca ai auzit de capabilitatile GPS integrate in terminalele 3G existente, dar poate ca nu stiai cam cat de precisa poate fi localizarea ta prin intermediul retelei si fara GPS. Daca tetefonul tau mobil este pornit, operatorii te pot localiza doar prin simpla analiza a celulelor cu care interactioneaza telefonul tau.
Articolul complet
Supravegherea
Noul om
Planul ocult de dominare a lumii urmareste transformarea omului intr-o vita cu fata umana, sclav complet al "elitei" lumii. Suntem intr-un plin proces de "robotizare", dar din care putem scapa.
.
Articolul complet